Grand Prix Olomouc 2024

Ve dnech 20.–23. 6. 2024 proběhl v Equine Sport Center již 11. ročník mezinárodních parkurových závodů CSI2*-W Olomouc a my jsme u toho nemohli chybět.

HELVETIA hodinky a šperky je pravidelným partnerem této krásné jezdecké události a letos jsme ve spolupráci s českým výrobcem hodinek značky ROBOT vybrali hodinky pro vítěze hlavní soutěže CSI2*-W Banka CREDITAS Grand Prix Olomouc 2024.

VIP zázemí

Reprezentativní prostor ve VIP stanu

Robot Aplos pro nejlepšího jezdce

Elegantní model ROBOT Aplos byl vhodnou volbou nejen pro svůj decentní vzhled, ale také svou ideální velikosti 39 mm zaručoval unisex využití, nemohli jsme předem odhadnout, zda bude vítězem žena, jako minulý ročník Sára Vingrálková, nebo muž, kterých bylo ve startovní listině větší obsazení.

V případě barevné kombinace hnědého koženého řemínku a stříbrného číselníku máme jistotu, že tento design vynosí opravdu kdokoli. Řemínek je navíc opatřen rychloupínací stěžejkou, lze jej jednoduše vyměnit za jiný. Špičkový mechanický strojek nové generace La Joux-Perret s automatickým nátahem se pyšní 68 hodinovou rezervou chodu.

Hnědé kožené hodinky Robot Aplos v dárkové krabičce

Hodinky Robot Aplos pro vítěze.

Kdo získal hodinky a prize money 29.200 €?

Velmi náročný kurz Grand Prix připravil brazilský stavitel Leandro Andreoli Balen a v první polovině závodu to vypadalo, že jej žádný z jezdců čistě nedokončí. Nakonec se do tzv. rozeskakování dostali čtyři účastníci a radost českým fanouškům udělala sympatická Lucie Strnadlová s hřebcem Solidatem, která zůstala jedinou ženou mezi dalšími účastníky z Maďarska, Spojených arabských emirátů a Polska. Se třetím konečným pořadím byla nakonec velmi spokojená.

Nejlepší z nejlepších byl favorizovaný Abdullah Alsharbatly ze Spojených arabských emirátů na hřebci Atome des Etisses, jenž je aktuálně 65. jezdec ve světovém žebříčku Mezinárodní jezdecké federace.

Vítěz Grand Prix Olomouc 2024 Abdullah Alsharbatly při předávání výhry v podobě hodinek Robot.

Vítěz Grand Prix Olomouc 2024 Abdullah Alsharbatly při předávání výhry v podobě hodinek Robot.

Drobnému jezdci v zeleném sáčku budou české hodinky určitě slušet a vždy mu připomenou přátelskou atmosféru, kterou si chválil na tiskové konferenci.
Velké díky patří organizátorům, kteří ve špičkovém jezdeckém areálu Equine Sport Center vždy zajistí naprostý komfort jezdcům i koním a pro nás partnery krásný reprezentativní prostor ve VIP stanu, kde jsme letos hodinky ROBOT mohli zájemcům odprezentovat.