Helvetia hodinky gratuluje vítězi UniCredit Czech Open 2024

V červnu proběhl 31. ročník tenisového turnaje Unicredit Czech Open v Prostějově, který se řadí mezi nejtradičnější challengery v rámci Evropy. Mezi historické vítěze počítáme taková jména jako Radek Štěpánek, Jan Hájek, Bohdan Ulihrach či Jiří Veselý. S hrdostí můžeme říct, že Helvetia hodinky byla opět součástí této prestižní akce.

UniCredit Czech Open2

Vítěz turnaje obdržel hodinky Garmin EPIX PRO GEN 2

Pro vítěze turnaje jsme si připravili hodnotnou cenu v podobě chytrých hodinek Garmin EPIX PRO GEN 2. Jedná se o prémiové hodinky, které vyjma atraktivního designu nabízí i řadu užitečných funkcí, které přijdou vhod nejen profesionálnímu sportovci. Mezi některé z nich patří pokročilé tréninkové funkce s doporučením pro regeneraci, celodenní monitoring zdravotních funkcí, předpověď výsledků či vylepšené funkce pro skialpinismus a snowboarding. Samozřejmostí je vynikající 1,3” AMOLED displej, výdrž baterie až 16 dní, technologie SATIQ™️, vícepásmové GPS a potěší i integrovaná led svítilna.

Kdo si odnesl hodinky od Helvetie?

Z vítězství v turnaji a hodinek Garmin Epix GEN 2 se nakonec radoval švýcarský tenista Jerome Kym, který do hlavní soutěže postoupil z kvalifikace a celkově v turnaji vyhrál sedm zápasů v řadě. Ve finále porazil Chun-Hsin Tsenga z Tchai-wanu po setech 6:2, 2:6, 6:2.

Jerome Kym, jehož velkým tenisovým vzorem není nikdo jiný než Roger Federer, ke svému výkonu na turnaji pronesl „Byl to pro mě neuvěřitelný týden. Turnaj jsem si i díky skvělé organizaci užil. Před prvním zápasem mě nenapadlo, že bych mohl zůstat v soutěži až do posledního dne, přesto se to stalo. Finálový duel byl velkou bitvou, z předchozích soubojů jsem ale měl dostatek sebevědomí, to mi v rozhodujících momentech pomohlo.”

Vítěz turnajem se stal švýcarský tenista Jerome Kym.

Vítěz turnajem se stal švýcarský tenista Jerome Kym.

Helvetia hodinky vítězi Unicredit Czech Open upřímně gratuluje a přeje řadu dalších sportovních úspěchů. Pokud toužíte po stejných hodinkách, nemusíte nutně vyhrát prestižní tenisový challenger. Stačí si je objednat na Helvetii a zdarma k nim navíc dostanete bezdrátová sluchátka Niceboy HIVE Beans v hodnotě 999 Kč.