Co dostává hráč utkání na MS v hokeji? Přece hodinky od Tissotu

Hokejové mistrovství světa, které probíhá v českých městech Praze a Ostravě, je aktuálně v plném proudu. V českém národním týmu nechybí řada zvučných jmen, jako je Červenka, Gudas, Palát, Nečas, Kämpf, Kubalík či Rutta. Bystré oko fanouška si jistě povšimlo, že za svůj výkon dostávají hráči hodinky. O jaké se jedná?

Tissot T-Touch Connect Solar T1214204705103 výškoměr

T-Touch jsou sportovní hodinky s dotykovým displejem. chytrými i outdoorovými funkcemi.

Tissot T-Touch Connect Solar - hodinky pro hráče utkání na MS v hokeji 2024

Odpověď je poměrně prostá – švýcarské hodinky Tissot, konkrétně model Tissot T-Touch Connect Solar s číselným označením T121.420.47.051.03. Švýcarská hodinářská firma je totiž oficiálním sponzorem MS v hokeji, tudíž ti nejlepší hráči dostávají na památku tento praktický dárek v podobě hodinek.

Samotné hodinky Tissot jsou zvláštní pro své propojení tradice s moderními technologiemi. Jde o sportovní hodinky vyrobené z titanu s dotykovým displejem a chytrými i outdoorovými funkcemi. Z funkcí nechybí teploměr, krokoměr, kalendář, budík, více časových pásem, upozornění na příchozí hovory nebo funkce najdi můj telefon.

Tissot T-Touch Connect Solar T1214204705103 pouzdro hodinek

Hodinky mají titanové pouzdro s PVD úpravou.

Pokud byste chtěli mít na zápěstí stejný model, naštěstí nemusíte vyhlížet nominaci do národního týmu. Můžete si je zakoupit také v Helvetia hodinky, a to ať skrze e-shop, nebo rovnou na naší prodejně v centru Olomouce.