Svatba na Jívové

Prodloužený víkend 3.–5. května, tedy příhodně hned po svátku zamilovaných, letos ovládl den otevřených dveří „Svatba na Jívové“, pořádaný Sportovně střeleckým areálem Jívová a olomouckou Svatební agenturou Mona. Den nabídl všem snoubencům, chystajícím se ve svatební sezóně 2025 na svůj velký den, mnoho inspirace i širokou škálu služeb.

obřadní palouček v areálu Jívová

Obřadní palouček v reálu Jívová nabízí krásný výhled.

Co bylo k vidění

Mezi nimi nesmělo chybět seznámení s módou a novinkami nadcházející svatební sezóny, ale ani vkusné ukázky výzdoby a květinových dekorací či podob svatebního obřadu a jejich exkluzivní rezervace na rok 2025.

Zájemcům se rovněž naskytla neobvyklá možnost ochutnat rozmanité svatební menu, připravené místními kuchaři. V rámci dne otevřených dveří mohli své služby nabídnout a prezentovat mimo jiné svatební fotografové, tvůrci svatebních oznámení a doplňků, nebo svatební salony, a na výběr bylo i ze snubních prstenů, které jsme díky organizátorům rovněž dostali možnost vystavit.

snubni prsteny v barvě bicolor s diamanty

Velmi oblíbenou barvou se poslední roky stává bicolor, kombinace bílého zlata a žlutého. 

Snubní prsteny Bisaku a Luxur

Z našeho portfolia bezkonkurenčně nejvíce zaujala trojice modelů od výrobců Bisaku a Luxur. Milovníky minimalistické elegance jednoznačně okouzlil model Bisaku Arbor z bílého zlata, doplněný jednoduchou rytou křivkou na obou prstenech, a se čtyřmi decentními diamanty na tom dámském. Pozornost příznivců zlaté klasiky naopak přitáhl model Bisaku Alaviv, provedený v hladkém lesklém povrchu žlutého zlata. U dámského prsten navíc po celém obvodu osázeném páskem briliantů.

Nejpopulárnějším modelem značky Luxur se pak stal Couple Blair z bílého zlata – rozličná dvojice prstenů, která se však nádherně doplňuje. Pánský prsten je minimalistický, vyvedený v hladkém povrchu bez dekorace, dámský je naopak téměř po celém obvodu osázen zirkony a jeho tvar je mírně zvlněný, přizpůsobuje se kamínkům.

snubni prsteny ze žlutého zlata

Nestárnoucí klasika ze žlutého zlata.

Plánujete svatbu?

Pokud si zrovna Vy v blízké budoucnosti chystáte říct své „ano“, není nic jednoduššího než začít s výběrem snubních prstenů na naší olomoucké prodejně, kde najdete jak ty nejpopulárnější modely, tak řadu nekonvenčnějších. O Vaše pohodlí se postará a s výběrem poradí náš ochotný personál.

snubní prsteny Luxur na vaše přání

Prsteny necháme pro vás vyrobit přesně na míru, včetně gravírování data svatby nebo vašich jmen.

Zbytek starostí už můžete nechat na jívovském areálu. Ten Vám obstará jak interiérové, tak exteriérové soukromé prostory s překrásnými výhledy do krajiny, připraví vše potřebné pro obřad samotný, včetně svatební květinové výzdoby a dekorací, a obstará profesionální catering dle Vašeho gusta.

Chcete-li přenechat veškerou koordinaci a organizaci svatby raději na ramenou agentury, která Vám nabídne „svatbu na klíč“ včetně výběru šatů v jejich salonu, svatebního líčení, účesu a svatební kytice a odvede zaručeně kvalitní práci, nejlepší volbou bude rozhodně Svatební agentura Mona.

Tkví-li Váš zájem v designu a přemýšlíte, kde sehnat originální a personalizovaný set svatebních oznámení, jmenovek, menu a dalších papírenských drobností, na přání Vám jej vytvoří MIA details.