Fandíte MotoGP, WNBA nebo Tour de France? Hodinky Tissot mohou zdobit i vaše zápěstí

Švýcarská hodinářská společnost Tissot se nezaměřuje jen na výrobu hodinek, ale v celé řadě sportů funguje jako garant oficiální časomíry. Téměř pro každý sport je čas velmi důležitý a značku Tissot můžeme vidět například na závodech MotoGP, zápasech ženského basketbalu WNBA nebo na cyklistických seriálech Vuelta, Giro a TDF. V nabídce Tissotu nechybí ani modely inspirované těmito sporty.

tissot časomíra na cyklistických závodech

Tissot poskytuje dlouhá léta oficiální časomíru na cyklistických závodech.

Fanoušky MotoGP potěší speciální limitka

Hodinky Tissot T-Race Chrono T141.417.17.047.00 MotoGP 2024 Limited Edition jsou speciální edicí k příležitosti 75 let závodního seriálu MotoGP. Pakliže jste fanoušky závodů dvoustopých vozidel, nesmíte si nechat tento chronograf, který se vyznačuje safírovým sklíčkem, voděodolností do 100 m, podařeným číselníkem nebo logem MotoGP vygravírovaným na dýnku, uniknout.

speciální edice hodinek tissot k závodu motoGP

Hodinky jsou dodávány ve speciální krabičce ve tvaru přilby.

Ženský basketbal WNBA doprovází výrazné hodinky

Pro fanoušky ženského basketbalu má Tissot ve své nabídce model Seastar T120.410.17.011.00 Wilson WNBA, který se vyznačuje výraznou oranžovou barvou s texturou připomínající basketbalový míč, oranžovými detaily a čistým designem, který působí velmi elegantně. Nechybí ani voděodolnost 300 metrů, safírové sklíčko či vzhled připomínají potápěčské hodinky, takže tenhle model není jen na okrasu.

Sabrina Elaine Ionescu hráčka basketbalu

Novou ambasadorkou Tissot je americká basketbalová hráčka Sabrina Elaine Ionescu.

Obdivovatelé cyklistiky ocení rafinované limitované edice pro Tour de France a La Vueltu

Nové speciální edice k cyklistickým závodům Tour de France a La Vuelta bude Tissot teprve představovat, nicméně pro nedočkavce má už nyní v nabídce modely T-Race T135.417.37.051.02 La Vuelta 2022 Special Edition a Tissot T-Race T135.417.37.051.01 Giro D'Italia 2022 Special Edition. Ty se liší především gravírováním na dýnku, nicméně spojuje je elegantní černá barva, decentní design či drobné červené resp. růžové detaily, jako je silueta kola na sekundové ručičce.

zadní strana hodinek Giro D'Italia

Cyklistické speciálky mají vždy na dýnku vyrytý název konkrétního závodu, ke kterému se vztahují.

Tissot Tour de France 2024

Cyklistický závod Tour de France začíná až 29. června, ale Tissot již nyní představil speciální edici hodinek. Letošní model spadá do kolekce PR 100 a v balení najdete i náhradní řemínek. Ocelové pouzdra má průměr 40 mm a plynule na něj navazuje třířadý ocelový náramek s motýlkovou sponou. Číselník hodinek evokuje asfalt a doplňují jej subciferníky, které jsou hladké černé barvy a mají hodinkám dodávat na elegantnosti. Dominantou je žlutá vteřinová ručička zakončená motivem kola. Za zmínku strojí i náhradní řemínek, který je vyroben z kůže a kaučuku. Struktura řemínku má připomínat rukojeti řídítek jízdních kol.

hodinky Tissot PR 100 Quartz T150.417.11.051.00 Tour de France 2024 s náhradním řemínkem

Speciální edice hodinek Tissot k 111. ročníku závodu Tour de France.

Jestli si pořád nemůžete vybrat tu správnou limitku pro vaše zápěstí, neváhejte nás kontaktovat online skrze náš e-shop, nebo nás rovnou navštivte osobně na naší prodejně v centru Olomouce. Rádi vám s výběrem pomůžeme.